Vhodné k nakladaniu zeleniny a húb, na dusené ryby atď.
Vhodný k zverine, do plniek a omáčok
Vhodná predovšetkým do gulášov, omáčok a mletého mäsa
Jemné ružové korenie je vhodné na pečené mäso a ryby
Badián je vhodný do horúcich nápojov, vývarov, zeleninových pokrmov atď.
K ochuteniu mäsa, polievok, omáčok, k nakladaniu mäsa, zeleniny, húb atď.
Vhodná do masitých jídel, omáček, pomazánek, na sýr atd.
Červené prírodné dochucovadlo a farbivo na dochutenie pokrmov
Do mäsových zmesí, smotanových omáčok, krémových polievok atď.
Pôvodom gruzínska zmes je vhodná pre hydinu a jahňačie mäso, alebo k dochuteniu zeleninových a luskových jedál
Jemný prášok je vhodný do krémových polievok a omáčok
Nastavenie